Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 136g466kcal13.8g95g1.6g4.7g
Tattarijauho, Myllynparas57g192kcal7.3g38.2g1g3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 93g28kcal2.7g3.3g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g226g190kcal2.5g41.4g0.9g4.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 89g632kcal0.3g0g71.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 40g17kcal3.9g0.2g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3.4g8.9kcal0.1g2.7g0.1g1.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste5.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3237kcal76.2g362g162.4g27.4g
Valittu annoskoko720g1619kcal38.1g181g81.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna360g809kcal19.1g90.5g40.6g6.9g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419