Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 501g145kcal5g23g1.5g9g
Vehnälese 7.5g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1.3g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g825kcal27.2g54.2g49.4g23.6g
Valittu annoskoko720g413kcal13.6g27.1g24.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna360g206kcal6.8g13.6g12.4g5.9g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060