Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi286g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 17g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)14g129kcal0g0g14.3g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl395g1343kcal55.3g252.8g12.2g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2970kcal115.2g506g53.2g45.8g
Valittu annoskoko720g1485kcal57.6g253g26.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna360g742kcal28.8g126.5g13.3g11.5g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108