Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 110g153kcal13.8g0.3g10.8g0g
Sokeri 142g575kcal0g141.5g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g15g59kcal0g14.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g835kcal24.8g170.3g2.9g8.5g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4401kcal79g670.2g148g24.6g
Valittu annoskoko720g2201kcal39.5g335.1g74g12.3g
Annoskoko puolitettuna360g1100kcal19.8g167.6g37g6.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.5g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671