Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g68g274kcal0g67.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Voi 63g453kcal0.7g0.3g50.8g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)50g16kcal1.5g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Mustikka metsä- 200g88kcal1g12.8g1.2g6.6g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 125g74kcal12.3g3.7g0.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g45g183kcal0g45g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1441g3171kcal66.6g441.8g117g21.6g
Valittu annoskoko721g1585kcal33.3g220.9g58.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna360g793kcal16.7g110.5g29.3g5.4g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999