Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 225g168kcal29.5g2.5g0.9g15.5g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1800g2484kcal135g95.4g180g0g
Ruisjauho Pirkka3600g10980kcal349.2g2196g72g540g
Kananmuna kuoreton 225g321kcal28.1g0.7g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g27905kcal1083.6g4589.2g552g1111g
Valittu annoskoko7200g13953kcal541.8g2294.6g276g555.5g
Annoskoko puolitettuna3600g6976kcal270.9g1147.3g138g277.8g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432