Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g2160g3694kcal220.3g58.3g287.3g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g3600g1260kcal97.2g169.2g18g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1440g2376kcal43.2g57.6g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g14659kcal721.4g570.2g1042.6g0g
Valittu annoskoko7200g7330kcal360.7g285.1g521.3g0g
Annoskoko puolitettuna3600g3665kcal180.4g142.6g260.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206