Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4329g5454kcal476.2g13g389.6g0g
Sokeri 1227g4978kcal0g1225.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai938g3283kcal112.5g665.9g19.7g28.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 289g1067kcal53.4g31.7g62.6g87.7g
Leivinjauhe 72g127kcal3.8g27.3g0g0.4g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 144g512kcal0.5g0g57.7g0g
Korppujauho 202g740kcal21.2g151.3g2.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g32322kcal1335.2g4228.8g1063.4g253.8g
Valittu annoskoko7200g16161kcal667.6g2114.4g531.7g126.9g
Annoskoko puolitettuna3600g8081kcal333.8g1057.2g265.9g63.5g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256