Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4500g2520kcal382.5g225g9g0g
Kananmuna 50g(kpl)1800g2268kcal198g5.4g162g0g
Vehnäjauho puolikarkea 540g1853kcal55g378g6.5g18.9g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 216g877kcal0g215.8g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g16625kcal1271g1648.4g534.8g37.8g
Valittu annoskoko7200g8313kcal635.5g824.2g267.4g18.9g
Annoskoko puolitettuna3600g4156kcal317.8g412.1g133.7g9.5g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747