Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1770g2524kcal221.2g5.3g181.4g0g
Perunajauhot,rainbow1609g5212kcal1.6g1303.1g1.6g22.5g
Sokeri 1367g5551kcal0g1366.1g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Mansikka 947g441kcal4.7g79.5g1.9g18g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g473g1845kcal0g463.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 947g389kcal9.5g38.8g7.6g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g32064kcal478.2g6543g385g151.4g
Valittu annoskoko7200g16032kcal239.1g3271.5g192.5g75.7g
Annoskoko puolitettuna3600g8016kcal119.6g1635.8g96.3g37.9g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386