Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2397g2694kcal506.5g0g71.9g0g
Porkkana 1498g490kcal9.3g83.3g3g38.2g
Peruna, uusi 1199g932kcal20.3g193g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.1g1.8g15.3g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 1199g483kcal6g28.8g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g9684kcal1107.6g696.4g158.2g131g
Valittu annoskoko7200g4842kcal553.8g348.2g79.1g65.5g
Annoskoko puolitettuna3600g2421kcal276.9g174.1g39.6g32.8g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706