Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1800g380kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)864g2016kcal97.6g4.3g168.5g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1080g1758kcal302.6g0g59.8g0g
Lihapullat saarioinen360g864kcal54g33.8g54g7.2g
Hapankaali 1800g506kcal19.3g77.4g3.4g36.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g792g222kcal4.8g47.1g1.6g19.8g
Pekoni, paistettu 360g1854kcal59.2g0g182.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g15278kcal1122g461.4g947.4g208.2g
Valittu annoskoko7200g7639kcal561g230.7g473.7g104.1g
Annoskoko puolitettuna3600g3820kcal280.5g115.4g236.9g52.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351