Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi841g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1322g1886kcal165.3g4g135.5g0g
Voi 72g523kcal0.9g0.3g58.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1202g4268kcal22.6g31.9g456.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1575g547kcal72.1g30.4g4.7g39.1g
Kukkakaali 2188g526kcal39.6g48.1g6.6g50.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g15501kcal601g229.4g1324.4g178.8g
Valittu annoskoko7200g7751kcal300.5g114.7g662.2g89.4g
Annoskoko puolitettuna3600g3875kcal150.3g57.4g331.1g44.7g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149