Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g3000g16500kcal30g30g1800g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2000g6602kcal40g60g700g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1800g5940kcal423g810g378g198g
Canderel makeutusjauhe400g1536kcal11.6g372.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g61157kcal1009.2g2544.8g5756g396g
Valittu annoskoko7200g30578kcal504.6g1272.4g2878g198g
Annoskoko puolitettuna3600g15289kcal252.3g636.2g1439g99g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655