Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3335g704kcal40g113.4g6.7g70g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2001g3322kcal380.2g0g200.1g0g
Kananmuna kuoreton 734g1047kcal91.7g2.2g75.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 667g2202kcal13.3g20g233.4g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6.7g15kcal0.7g2.6g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g14999kcal1068.8g320g1049.6g153.6g
Valittu annoskoko7200g7500kcal534.4g160g524.8g76.8g
Annoskoko puolitettuna3600g3750kcal267.2g80g262.4g38.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398