Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4502g950kcal54g153.1g9g94.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1801g4097kcal342.1g0g306.1g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)75g75kcal5.6g12.8g0.4g1.6g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g10854kcal804.4g332.2g699.4g192.2g
Valittu annoskoko7200g5427kcal402.2g166.1g349.7g96.1g
Annoskoko puolitettuna3600g2714kcal201.1g83.1g174.9g48.1g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858