Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3986g841kcal47.8g135.5g8g83.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1993g558kcal12g118.6g4g49.8g
Sipuli (kuorittu)997g269kcal13g47.8g2g16.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)50g10kcal0g3.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 40g162kcal0g39.8g0g0g
Oliiviöljy 135g1190kcal0g0g134.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g6059kcal145.6g689.8g297g300.8g
Valittu annoskoko7200g3030kcal72.8g344.9g148.5g150.4g
Annoskoko puolitettuna3600g1515kcal36.4g172.5g74.3g75.2g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118