Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1914g8611kcal124.4g1148.2g401.9g59.3g
Voi, 1 tl, 5 g399g2910kcal4g4g318.9g0g
Mascarpone (250g)1993g10405kcal89.7g89.7g1076.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1595g5422kcal31.9g47.8g558.1g0g
Baileys, Irish Cream, Original797g2791kcal25.5g159.5g125.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g144g468kcal10.8g77.5g10g3.7g
Liivate 359g1252kcal307.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g63718kcal1187g3053.4g4981.8g126g
Valittu annoskoko7200g31859kcal593.5g1526.7g2490.9g63g
Annoskoko puolitettuna3600g15930kcal296.8g763.4g1245.5g31.5g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242