Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g2000g2500kcal420g0g90g0g
Pekoni (Dulano)467g1195kcal84g14.9g88.7g0g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Porkkana 500g163kcal3.1g27.8g1g12.7g
Palsternakka 1333g848kcal6.7g157.3g5.3g60g
Selleri, annos 50g500g70kcal5g15g0g0g
Paprika punainen 167g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g11131kcal1053.2g493g506.8g168.8g
Valittu annoskoko7200g5566kcal526.6g246.5g253.4g84.4g
Annoskoko puolitettuna3600g2783kcal263.3g123.3g126.7g42.2g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067