Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore800g80kcal8.8g6.4g1.6g8g
Kirsikkatomaatti, 50g853g171kcal5.1g32.4g2.6g0g
Kurkku 640g70kcal3.6g9g0.6g4.5g
Sipuli 587g178kcal7.3g28.2g1.2g10g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1227g2208kcal282.1g0g98.1g0g
Kananmuna, keitetty 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g1333g3333kcal240g20g253.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g17100kcal1533.8g202.6g1075.6g45g
Valittu annoskoko7200g8550kcal766.9g101.3g537.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna3600g4275kcal383.5g50.7g268.9g11.3g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804