Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4200g1212kcal42g193.2g12.6g75.6g
Juustoraaste emmental punaleima900g3510kcal261g0g270g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 300g780kcal81g0g51g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1800g5942kcal36g54g630g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g22888kcal840g494.4g1927.2g151.2g
Valittu annoskoko7200g11444kcal420g247.2g963.6g75.6g
Annoskoko puolitettuna3600g5722kcal210g123.6g481.8g37.8g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718