Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g3005g902kcal138.2g60.1g9g48.1g
Herne 721g497kcal36.5g67.5g2.9g22.4g
Lime, kuorittu, annos 50g301g108kcal1.8g6.6g3.3g8.4g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1803g2164kcal396.7g16.2g63.1g9g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 168g1488kcal0g0g168.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g10317kcal1146.4g300.8g493.2g175.8g
Valittu annoskoko7200g5159kcal573.2g150.4g246.6g87.9g
Annoskoko puolitettuna3600g2579kcal286.6g75.2g123.3g44g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041