Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3429g619kcal19.2g85.7g13.7g24g
Sipuli 823g249kcal10.3g39.5g1.6g14g
Kananmuna kuoreton 754g1076kcal94.3g2.3g77.3g0g
Pekoni rasvainen 823g3094kcal98.7g0g304.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa823g2469kcal189.3g0g189.3g0g
Voi 549g3979kcal6.5g2.2g446g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g22971kcal836.6g259.4g2064.8g76g
Valittu annoskoko7200g11485kcal418.3g129.7g1032.4g38g
Annoskoko puolitettuna3600g5743kcal209.2g64.9g516.2g19g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425