Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Lanttu 1199g346kcal12g55.1g3.6g21.6g
Sipuli (kuorittu)666g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g666g187kcal4g39.6g1.3g16.7g
Punajuuri 1332g511kcal13.3g91.9g2.7g33.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g73g183kcal4.4g6.2g15.4g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g666g999kcal119.9g0g59.9g0g
Maizena maissitärkkelys400g1399kcal3.2g347.7g0g0g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g7677kcal332.6g1155g170.8g168.6g
Valittu annoskoko7200g3839kcal166.3g577.5g85.4g84.3g
Annoskoko puolitettuna3600g1919kcal83.2g288.8g42.7g42.2g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162