Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kukkakaali 1279g308kcal23.1g28.1g3.8g29.4g
Pinaatti 400g53kcal6.5g1.6g1.2g5.2g
Paprika keskiarvo 320g91kcal3g13.7g1.3g6.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)480g53kcal5.3g5.3g1g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g639g179kcal3.8g38g1.3g16g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1279g260kcal7.7g48.6g3.8g17.9g
Vesi, vesijohtovesi 2558g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Persilja 13g3.5kcal0.2g0.1g0g1g
Sitruunamehu, laimentamaton48g10kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g2055kcal107.6g296.2g25.8g167.2g
Valittu annoskoko7200g1027kcal53.8g148.1g12.9g83.6g
Annoskoko puolitettuna3600g514kcal26.9g74.1g6.5g41.8g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795