Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1601g6404kcal384.2g24g528.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g400g1553kcal132.1g0g113.7g0g
Ricotta, Castelli2001g3402kcal260.1g50g240.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1201g1921kcal32.4g32.4g180.1g0g
Kananmuna kuoreton 1321g1884kcal165.1g4g135.4g0g
Voi 400g2903kcal4.8g1.6g325.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g893kcal26.5g182.1g3.1g9.1g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g38008kcal2013.8g600.4g3053.2g26.6g
Valittu annoskoko7200g19004kcal1006.9g300.2g1526.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna3600g9502kcal503.5g150.1g763.3g6.7g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194