Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3520g12079kcal358.7g2464.2g42.2g123.2g
Voi 637g4622kcal7.6g2.5g518g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g64g198kcal7g38.2g4.5g17.8g
Sokeri 542g2198kcal0g541.1g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 350g500kcal43.8g1.1g35.9g0g
Hiiva 159g119kcal20.9g1.8g0.6g11g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1912g1209kcal57.3g91.8g66.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g41851kcal990.6g6281.4g1336.2g304g
Valittu annoskoko7200g20925kcal495.3g3140.7g668.1g152g
Annoskoko puolitettuna3600g10463kcal247.7g1570.4g334.1g76g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403