Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1133g306kcal14.7g54.4g2.3g19.3g
Pekoni rasvainen 600g2256kcal72g0g222g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1867g4107kcal209.1g46.7g354.7g1.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3600g1971kcal57.2g472g6.1g30.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g17279kcal706g1146.2g1170.2g103.6g
Valittu annoskoko7200g8640kcal353g573.1g585.1g51.8g
Annoskoko puolitettuna3600g4320kcal176.5g286.6g292.6g25.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218