Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2997g721kcal54.2g65.9g9g68.9g
Purjosipuli 390g89kcal7.1g9.4g0.8g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 2997g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g749g2098kcal142.4g0g164.8g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)67g67kcal5.1g11.5g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g5951kcal417.6g173.6g349.8g157g
Valittu annoskoko7200g2975kcal208.8g86.8g174.9g78.5g
Annoskoko puolitettuna3600g1488kcal104.4g43.4g87.5g39.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901