Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g352g120kcal0.7g25g1.1g6.3g
Puolukka 106g41kcal0.5g7.2g0.5g2.7g
Voi 88g638kcal1g0.4g71.5g0g
Mantelilastu (A la meira)88g528kcal21.1g5.8g47.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 88g357kcal2.6g85.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g3367kcal51.8g247.4g241.2g18g
Valittu annoskoko721g1683kcal25.9g123.7g120.6g9g
Annoskoko puolitettuna361g842kcal13g61.9g60.3g4.5g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.2g16.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454