Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus102g66kcal1.6g15.3g0.1g1.4g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä117g79kcal3.6g14g0.8g3.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell204g225kcal47g0g4.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g6.4g18kcal0.5g1.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g777kcal105.4g60.8g12.8g9.8g
Valittu annoskoko721g388kcal52.7g30.4g6.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna361g194kcal26.4g15.2g3.2g2.5g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084