Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 87g90kcal3g15.7g0.9g2.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 48g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g175g105kcal6.5g12.8g3.5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)43g154kcal2.4g32.5g1.5g2.4g
Korppujauho 18g67kcal1.9g13.7g0.2g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g580kcal66.4g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g2114kcal171g149.6g90.8g11.8g
Valittu annoskoko721g1057kcal85.5g74.8g45.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna361g529kcal42.8g37.4g22.7g3g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676