Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)250g75kcal2.5g15g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light50g90kcal4.2g1.8g7.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1444g670kcal21.4g72.8g32.4g8g
Valittu annoskoko722g335kcal10.7g36.4g16.2g4g
Annoskoko puolitettuna361g168kcal5.4g18.2g8.1g2g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323