Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g230g214kcal2.3g50.6g2.3g2.3g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g25g7.5kcal0.2g2.7g0g0.7g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g200g580kcal12.8g21.6g50g0.4g
Liivatelehti, gelatiini7g24kcal6g0g0g0g
Valkuainen (100g)25g11kcal2.4g0.4g0g0g
Sokeri85g345kcal0g84.9g0g0g
Keksi, kaurakeksi 125g566kcal7.8g75.2g24.9g4.2g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1444g3857kcal63.6g471g195g15.2g
Valittu annoskoko722g1929kcal31.8g235.5g97.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna361g964kcal15.9g117.8g48.8g3.8g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891