Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)300g333kcal65.1g0g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 18g126kcal0.1g0g14.2g0g
Sipulikuutiot rainbow75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g5.6g5.5kcal0.3g1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)150g60kcal1.6g10.8g0.7g2.1g
Punaviini 113g79kcal0.3g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1444g1323kcal140g42.8g47.4g7.4g
Valittu annoskoko722g661kcal70g21.4g23.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna361g331kcal35g10.7g11.9g1.9g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351