Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale74g238kcal8.9g0g22.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)109g22kcal1.7g5.5g0.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk350g94kcal2.1g18.5g0.7g4.9g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g4.4g1kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 4.4g11kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g1368kcal33.2g65.6g109g16.6g
Valittu annoskoko723g684kcal16.6g32.8g54.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna361g342kcal8.3g16.4g27.3g4.2g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399943