Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1601g3545kcal280.2g0g272.2g0g
Porkkana 881g288kcal5.5g49g1.8g22.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1661g300kcal9.3g41.5g6.6g11.6g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g356g303kcal17.1g57g1.4g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1001g1301kcal30g20g130.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)400g1881kcal48g28.8g176.1g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14440g16029kcal831.6g500g1182.8g109g
Valittu annoskoko7220g8015kcal415.8g250g591.4g54.5g
Annoskoko puolitettuna3610g4007kcal207.9g125g295.7g27.3g
Arvot/100g100g111kcal5.8g3.5g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102540