Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1667g5335kcal230.1g966.9g53.3g136.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1067g1174kcal266.7g0g10.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g56kcal2.2g2.2g4.3g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g787g212kcal10.2g37.8g1.6g13.4g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g100g25kcal2.1g3.2g0.4g0g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g1667g1000kcal33.3g141.7g33.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1667g1000kcal16.7g75g66.7g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Korppujauho 83g305kcal8.7g62.4g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14440g18417kcal1156.2g2607g343.6g314.6g
Valittu annoskoko7220g9208kcal578.1g1303.5g171.8g157.3g
Annoskoko puolitettuna3610g4604kcal289.1g651.8g85.9g78.7g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964