Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4000g844kcal48g136g8g84g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Aurajuusto320g1088kcal64g0g92.8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g800g2720kcal16g24g280g0g
Aromisuola (5g)1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14443g16802kcal830g401.4g1308.6g168g
Valittu annoskoko7222g8401kcal415g200.7g654.3g84g
Annoskoko puolitettuna3611g4201kcal207.5g100.4g327.2g42g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072