Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1920g8640kcal124.8g1152g403.2g59.5g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Mascarpone (250g)2000g10440kcal90g90g1080g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Baileys, Irish Cream, Original800g2800kcal25.6g160g125.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g144g469kcal10.8g77.8g10.1g3.7g
Liivate 360g1256kcal308.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g63930kcal1191g3063.6g4998.6g126.4g
Valittu annoskoko7224g31965kcal595.5g1531.8g2499.3g63.2g
Annoskoko puolitettuna3612g15983kcal297.8g765.9g1249.7g31.6g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242