Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g2315g3009kcal370.3g0g171.3g0g
Maustekurkku1052g174kcal7.4g31.6g1.1g18.9g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka701g70kcal7.7g5.6g1.4g7g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g351g49kcal4.9g5.3g0.7g4.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1333g3962kcal20g84.9g399.8g0.5g
Kananmuna, keitetty 772g1101kcal96.4g2.3g79.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g17108kcal1031.6g326.8g1309.6g85g
Valittu annoskoko7224g8554kcal515.8g163.4g654.8g42.5g
Annoskoko puolitettuna3612g4277kcal257.9g81.7g327.4g21.3g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780