Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2660g10108kcal188.9g1338g430.9g47.9g
Raparperi 1750g589kcal12.1g96.3g1.8g24.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g1400g2660kcal36.4g72.8g252g0g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g21g76kcal0.7g16.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g34119kcal668.6g4296.4g1528.6g144.8g
Valittu annoskoko7224g17059kcal334.3g2148.2g764.3g72.4g
Annoskoko puolitettuna3612g8530kcal167.2g1074.1g382.2g36.2g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355