Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)5120g2150kcal501.8g76.8g5.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1152g4378kcal16.1g1079.4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g960g5760kcal230.4g63.4g518.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g24576kcal1496.6g2439.2g1047g0g
Valittu annoskoko7232g12288kcal748.3g1219.6g523.5g0g
Annoskoko puolitettuna3616g6144kcal374.2g609.8g261.8g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689