Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2669g1601kcal40g346.9g2.7g24g
Sipuli (kuorittu)641g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Naudanpaisti 2135g2369kcal462.2g0g55.5g0g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 1601g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 75g661kcal0g0g74.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g45kcal2.1g8.5g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g27g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g10058kcal1036.4g788.6g297g71.6g
Valittu annoskoko7232g5029kcal518.2g394.3g148.5g35.8g
Annoskoko puolitettuna3616g2514kcal259.1g197.2g74.3g17.9g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393