Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3197g6508kcal572.2g0g473.1g0g
Linssi, punainen, Go Green1598g5194kcal383.6g783.1g16g191.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1558g436kcal9.3g92.7g3.1g39g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g25125kcal1971.8g1847.6g1016.4g489.4g
Valittu annoskoko7232g12563kcal985.9g923.8g508.2g244.7g
Annoskoko puolitettuna3616g6281kcal493g461.9g254.1g122.4g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122