Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 75g76kcal1g3.6g6.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl39g351kcal0g0g39g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto375g1051kcal71.3g0.1g82.6g0g
Purjosipuli 871g199kcal15.8g20.9g1.7g18.3g
Vesi, vesijohtovesi 3902g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)1126g1554kcal236.4g0g67.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto225g630kcal42.8g0g49.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Keittojuurekset, Rainbow600g150kcal5.4g28.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g8135kcal750.8g107.4g506.6g39.2g
Valittu annoskoko7236g4067kcal375.4g53.7g253.3g19.6g
Annoskoko puolitettuna3618g2034kcal187.7g26.9g126.7g9.8g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836