Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g3600g3960kcal828g0g64.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2250g1913kcal22.5g78.8g157.5g0g
Sipuli 900g272kcal11.2g43.2g1.8g15.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g405g1774kcal22.3g17g179.4g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g15915kcal1773.6g289.8g807.4g32.2g
Valittu annoskoko7236g7958kcal886.8g144.9g403.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna3618g3979kcal443.4g72.5g201.9g8.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868