Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g3004g10483kcal351.4g2177.7g42.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g1502g2178kcal330.4g63.1g45.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g751g1840kcal135.2g4.5g142.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1802g366kcal10.8g68.5g5.4g25.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g31364kcal1665.4g4644.8g640.8g59.6g
Valittu annoskoko7236g15682kcal832.7g2322.4g320.4g29.8g
Annoskoko puolitettuna3618g7841kcal416.4g1161.2g160.2g14.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733