Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 525g868kcal87.9g0g57.8g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)46g123kcal13.6g0g7.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl18g101kcal3.7g0.9g8.8g2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)70g60kcal0.7g2.5g4.9g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.4g7.4kcal0.3g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g2499kcal213.6g14.4g176.2g5.6g
Valittu annoskoko725g1249kcal106.8g7.2g88.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna362g625kcal53.4g3.6g44.1g1.4g
Arvot/100g100g172kcal14.7g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765