Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g175g140kcal4.6g7g10.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g49g142kcal3.9g23g3.9g5.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)53g73kcal5.8g0.2g5.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow88g70kcal3.7g11.4g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g2062kcal170.6g86.6g111.6g16.6g
Valittu annoskoko725g1031kcal85.3g43.3g55.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna362g516kcal42.7g21.7g27.9g4.2g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557